PodCast

Omul devine ceea ce gândește!
Stăpânirea minții este necesară pentru orice îți dorești să obții în viață. Mintea conștientă are abilitatea de a alege gândurile. Gândurile sunt transformate în imagini și adăugate în mintea subconștientă. Mintea subconștientă este cea care lansează corpul în acțiune. Fiecare obstacol de care te lovești în viață a fost proiectat de mintea ta subconștientă!
În acest material vei găsi o prezentare a:
Minții conștiente, subconștiente și supraconștiente
Felului în care structura genetică ne-a fost stabilită de experiențele pe care mama le-a avut în timpul sarcinii, prin mecanismele epigeneticii
Felului în care am fost programați cu conceptul de sine și comportamentul actual până la vârsta de 7 ani
Procesului manifestării conștiente și a felului în care ne putem schimba paradigma mentală (programele din subconștient) pentru a trăi viața pe care o dorim, în acord cu planul de viață al sufletului nostru

*referințe: Lise Bourbeau, Bob Proctor, Dr. Bruce Lipton, Dr. Joe Dispenza

Principalul țel al ființei

Te-ai întrebat vreodată care este scopul tău aici, pe Pământ?

La fel ca oricare dintre noi, și tu ești aici pentru a-ți ajuta sufletul să evolueze.

Dar oare ce înseamnă acest lucru? În acest scurt material vei afla mai multe răspunsuri!

Cele două mari adevăruri ale ființei umane, transmise și de Iisus, sunt Iubirea și Credința.

Am fost învățați să iubim cu mintea și să credem abia după ce vedem. Acesta este motivul pentru care există atât de multe probleme în lume.

În acest material vei descoperi diferența dintre iubirea posesivă, cea din mental, și adevărata iubire – cea necondiționată. Când vine vorba despre credință, contrar rațiunii, aceasta acceptă fără să întrebe cum și de ce.

Ți se întâmplă să te forțezi să faci lucruri pentru ceilalți, deși inițial nu aveai nicio intenție?

Te simți prins în angajamente la care nu poți renunța din cauza vinovăției?

Ți se întâmplă să îți iei angajamente față de tine și față de ceilalți, pe care îți este greu să le respecți?

Atunci acest material este pentru tine!

Te simți lipsit de energie?

Află că trupul uman are suficient de multă energie să aprindă un oraș mare cu lumina, timp de o lună!

Toată energia de care ai nevoie este 100% prezentă în tine tot timpul. Totul este energie. Există 100% energie în tot, oricând. Nimeni nu își ia energia de undeva anume și nimănui nu i se fură energia. Fiecare persoană eliberează energie,  Dorința fiind butonul care o lansează în exterior.

În acest material vei afla mai multe informații despre centrii de energie ai corpului (chakrele) și despre felul în care poți să preiei stăpânirea asupra propriei tale energii.

În acest material vei afla mai multe informații despre felul în care corpurile subtile (mental și emoțional) ale ființei tale sunt reflectate în comportamentul tău alimentar.

Pornind de la observarea alimentației actuale poți afla cu ușurință care este dimensiunea ,, nemulțumită,, a ființei tale, adică cea care îți face probleme în viața de zi cu zi și cum să o stăpânești.

Nestăpânind-o, îți va fi greu să fii tu însuți. Acest lucru înseamnă că gândurile, emoțiile sau simțurile tale îți vor ghida acțiunile, în funcție de ceea ce experimentezi în mediul exterior.

Îi oferi corpului tău ceea ce are nevoie atunci când are nevoie?

Ai aflat deja că felul în care te hrănești în plan fizic, este felul în care te hrănești și la nivel mental și emoțional. În acest material vei afla cum să depistezi gradul de iubire și respect pe care îl ai față de propria persoană, plecând de felul în care te hrănești.

În acest material este abordată tema hrănirii holistice.

Vei afla cum alimentele pe care le consumi îți influențează nu doar corpul fizic, ci și sănătatea centrilor energetici (sănătatea chakrelor).

Alimentele produc energie vibrațională vindecătoare și sunt sensibile față de atitudinile exterioare, gândurile, cuvintele și acțiunile noastre, indiferent dacă provin din plante sau animale, dacă au vibrația înaltă sau joasă. Află mai multe informații aici!

Energia adusă de hrană este esențială, însă cu mult mai semnificativă este energia pe care noi o atașăm procesului hrănirii, alături de trăirile pe care le avem pe durată mesei.

În acest material găsești mai multe informații despre metoda optimă de valorificarea a hranei!

,, Ne naștem că persoane meditative, apoi învățăm căile minții. Însă adevărata noastră natura rămâne ascunsă undeva în profunzime, asemenea unui curent ascuns.

Când un copil se naște el este pregătit cu o mare energie.

Primul lucru pe care copilul îl caută este sânul mamei. Intrarea copilului în lumea exterioară se face prin intermediul sânului mamei. Sânul face două lucruri. În primul rând, hrănește copilul, fiindcă acesta trebuie să supraviețuiască, iar în al doilea rând îi oferă copilului căldură, adăpost, și iubire.

Din acest motiv hrana și iubirea sunt atât de mult asociate!,,

Totul este interconectat! Află mai multe informații în acest material!