Politica de livrare si retur.

Îmi doresc să fiți pe deplin mulțumiți de cursurile achiziționate de pe HealthLounge.ro.
Dacă, din anumite motive, nu sunteți pe deplin mulțumiți de cursurile achiziționate, va rog sa îmi comunicați in scris, iar contravaloarea comenzii va va fi înapoiată.

 Condiții de retur:

Dacă in 14 zile calendaristice de la achiziționarea oricărui curs, după ce ați implementat in viața voastră toate metodele primite in conformitate cu felul in care v-a fost indicat, nimic nu s-a schimbat in viața voastră, puteți solicita returnarea sumei de bani achitate, cu doua condiții:

1. Sa faceți dovada exercițiilor scrise si a jurnalelor de introspecție completate timp de 12 zile consecutive începând cu ziua in care cursul a fost achiziționat.
Având in vedere ca după achiziționarea cursurilor, va stau la dispoziție pentru orice întrebare sau neînțelegere referitoare modul de implementare al acestuia, dacă motivul returului este neînțelegerea materialului, trebuie sa faceți dovada faptului ca ați încercat sa luați legătură cu mine/ ati luat legătură cu mine ( Lavinia Năstase ) pe durata acestor 12 zile.

2. Dacă prima condiție este îndeplinită si totuși nu sunteți mulțumiți de curs, a doua condiție este sa faceți dovada faptului ca ați transmit materialul primit in mod GRATUIT, unei altei persoane.
In acest fel, informația circula si poate ajunge la cineva care are cu adevărat nevoie de ea.

Ai nevoie de ajutor?

Mă găsești pe live chat sau la adresa de mail: contact@healthlounge.ro.