Programe Complexe

Dorești să te simți bine în corpul tău, să ajungi la greutatea ideală și să capeți autonomie totală asupra propriei stări de bine?

După primele 4 săptămâni nu doar aspectul fizic ți se va schimba, ci întreaga perspectivă asupra managementul greutății corporale, relației cu hrana însă și relației cu tine însuți!

🔅 Metoda mea se axează pe satisfacerea nevoilor corpului fizic, într-un ritm propriu și progresiv, dintr-un spațiu de înțelegere și blândețe față de propria persoană.

🔅 Abordarea folosită este una de îngrijire holistică, ceea ce înseamnă că vei învăța să te asculți și să ai grijă de tine în toate aspectele sănătății, incluzând mișcarea fizică, hrănirea intuitivă, managementul stresului, vindecarea emoțională și sufletească, îmbunătățirea calității somnului, schimbarea programării subconștiente și a credințelor limitative, dobândirea abilităților de adaptare la schimbare, setarea limitelor sănătoase & MORE.

Educație comprehensivă: Accesează resurse educaționale pentru a înțelege fundamentele unui stil de viață echilibrat în abordarea integrativ holistică.

Autonomie în nutriție și antrenament: Învață să te conectezi cu corpul tău pentru a te hrăni și a te antrena eficient.

Implementare practică: Aplica cunoștințele dobândite prin exerciții practice și planuri adaptate la stilul tău de viață.

✅ Suport, monitorizare și ghidare: Beneficiază de îndrumare pentru a-ți construi încrederea în deciziile tale.

✅ Flexibilitate și adaptabilitate: Programe flexibile care se integrează ușor în rutina ta zilnică.

✅ Îmbunătățirea sănătății generale: Descoperă cum să menții și să îmbunătățești sănătatea fizică, emoțională și mentală pe termen lung.

✅ Varietate și diversitate: Explorează diverse metode și tehnici pentru a găsi ce funcționează cel mai bine pentru tine.

✅ Acces la resurse exclusive: Suporturi de curs video & scrise și sfaturi disponibile doar pentru membrii programului.

✅ Căpătarea autonomiei: Devino propriul tău wellness coach învățând cum să te lași ghidat de corpul tău și de blocajele pe care în prezent le întâmpini în viața ta

Echilibru în 4 pași

Reinventează-te de la nivel subtil, subconștient, până la nivel fizic!

Bye Bye Dietă

Scapă de povara dietei și capătă autonomie în relația cu alimentația!