Program VIP – Coaching 1-1

Cu Lavinia Năstase

Ai nevoie de mai multă susținere?

Descoperă pachetele de sesiuni 1-la-1 cu Lavinia!

✅ Managementul greutății corporale: Obține sprijinul necesar pentru a atinge și menține greutatea ideală prin metode eficiente și sustenabile ce țin seamă nu doar de nevoile corpului fizic ci și de implicația factorului psiho-emoțional.

✅ Wellness coaching: Prin abordarea integrativ holistică, descoperă cum să integrezi obstacolele ce stau între tine și starea ta de bine, însă și felul în care acestea afectează alte aspecte alte vieții tale

✅ Life-work balance: Învață cum să te raportezi la situațiile stresante din mediul de lucru care îți afectează calitatea vieții – adresat în special high-achieverilor și persoanelor care se confruntă adesea cu burn-outul

✅ Nutriție și psihonutriție: Învață să capeți autonomie în relația cu alimentația și scapă de povara dietelor

✅ Suport și ghidare continuă: Beneficiază de îndrumare constantă pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun în fiecare etapă a transformării tale.

✅ Planuri personalizate: Bucură-te de planuri de antrenament adaptate nevoilor tale.

✅ Îmbunătățirea sănătății generale: Obține instrumentele necesare pentru a îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și mentală pe termen lung.

✅ Acces la resurse exclusive: Accesează suporturi de curs video și scrise, tutoriale și sfaturi personalizate pentru a te ajuta în călătoria ta spre bunăstare & MORE.